Zašto odabrati Pronect hosting?
Prijeđite na
Pronect siguran hosting
Prebacivanje hostinga je vrlo jednostavno i brzo. Vi ne morate o ničemu brinuti jer mi kompletno prebacivanje radimo za vas. Prijenos ne može biti brži i jednostavniji.
Pronect siguran hosting osigurava vaše povjerljive podatke na Internetu od ozbiljnih prijetnji koje mogu uzrokovati katastrofične posljedice za vaše poslovanje.
Sigurnost servera na kojem su pohranjene web stranice je od strahovito velike važnosti. Jer čak i savršeno sigurna web aplikacija koja se nalazi na slabo zaštićenom serveru (ili na serveru zajedno sa ostalim web aplikacijama koje su ranjive) može biti kompromitirana u samo nekoliko sati.

Nesiguran i nedovoljno zaštićen hosting može uzrokovati horor scenarij za vašu tvrtku:

  • Neautorizirane osobe mogu imati pristup vašim e-mailovima što znači da mogu čitati sve vaše e-mailove
  • Neautorizirane osobe mogu ukrasti vašu bazu podataka u kojoj se nalaze osobni podaci vaših korisnika, novčane transakcije i ostali povjerljivi podaci
  • Neautorizirane osobe mogu manipulirati vašim vrijednim podacima što znači da vam ih mogu pobrisati, zloupotrijebiti ili prodati trećim stranama
  • Neautorizirane osobe mogu kompletno izmijeniti podatke i sadržaj na vašim web stranicama da bi se vašim korisnicima prikazivale potpuno netočne i krive informacije
  • Zamislite samo tešku i nepopravljivu štetu za reputaciju vaše tvrtke ako povjerljivi podaci o vama i vašim korisnicima izađu u javnost
  • Na slabo zaštićene stranice je moguće postaviti maliciozni kod kako bi se kompromitiralo što više posjetitelja web stranice da bi se njihova računala zarazila i iskoristila za daljnje velike štete.

Jeste li znali da ste zakonski obvezni osigurati podatke svojih korisnika ako ih imate u vašoj bazi podataka?

Koristimo najmodernije tehnologije sigurnosti koje svijet danas poznaje kako bi zaštitili vaše podatke od velikih prijetnji na Internetu.

Kako bismo vam pružili uslugu sigurnog hostinga razvili smo vlastitu tehnologiju sigurnosti servera i web aplikacija te tako osigurali vaše vrijedne i povjerljive podatke.

Kako vam pružamo siguran hosting?
Kako vam pružamo siguran hosting?

Pronect sigurnosni vatrozid

Pronect omogućava svakoj web stranici, neovisno o veličini i broju posjeta, profesionalni vatrozid za web aplikacije koji štiti vaše web aplikacija od raznih napada.

Pronect sigurnosni vatrozid štiti stotine web stranica, financijskih institucija, vladinih agencija te komercijalnih web shopova. Naša napredna tehnologija sigurnosnog vatrozida štiti vaše web stranice, neovisno o veličini i broju posjeta, od sljedećih opasnih napada:

 • 1) SQL Injection - tehnika koja omogućava napadaču da pročita vaše podatke iz baze podataka(mysql). Napadač može ovim napadom učiniti neviđene štete jer može pročitati sve vaše lozinke, pobrisati ili ukrasti vaše jako važne podatke.

  2) XSS - ovaj napad omogućava napadaču da preko vaše web stranice ukrade osjetljive podatke od vas i vaših posjetitelja. S tim podacima iz web preglednika napadač može dobiti kompletan pristup vašem upravljačkom sučelju i tako manipulirati vašim podacima.

  3) RFI - ova tehnika omogućava napadaču da prenese svoju malicioznu php skriptu na vašu web stranicu što mu omogućava kompletnu kontrolu nad svim vašim podacima i bazama.

  4) LFI - ova tehnika omogućava napadaču da pročita bilo koji podatak na vašem hosting računu.

 • 5) RCE - ova tehnika omogućava napadaču da izvrši sistemske naredbe nad vašom web aplikacijom. Ova tehnika isto može eskalirati u dobivanje kompletnog pristupa svim podacima nad vašom web stranicom.

  6) brute-force - ovo je tehnika koja se bazira na pogađanju vaše lozinke tako da isprobava razne kombinacije riječi i brojki dok ne pogodi vašu lozinku. Ova vrsta napada obično uspijeva ako imate jako slabu lozinku.

  7) Blokiranje botova - postoje dobri botovi kao Googleovi koji indeksiraju vaš sadržaj i donose vam promet s tražilice, ali isto tako postoje i loši botovi kojima je jedini cilj da uzrokuju spam na vašu stranicu ili email, te ugroze vašu poziciju na tražilicama.

Backupi

Backupi

Pronect je razvio svoje rješenje za backupe te garantiramo da će vaši backupi biti uvijek dostupni.

Radimo backupe na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini i spremamo ih na 3 različita kontinenta kako bi vaši podaci u bilo kojem trenutku ostali sigurni.


Zaštita protiv zloupotrebe 
serverskih resursa.

Zaštita protiv zloupotrebe serverskih resursa.

Na shared hostingu dijelite resurse sa svim ostalim klijentima na tom serveru. U slučaju da jedan klijent potroši sav RAM ili CPU, vaša stranica je usporena ili nedostupna.

Da bi spriječili takve situacije koristimo CloudLinux operativni sustav koji smo podesili tako da blokira takvo ponašanje. Unutar CloudLinux-a, koristimo i CageFS/SecureLinks dodatak koji štiti protiv napada na web server razini koji bi omogućili drugim korisnicima na serveru da pročitaju vaše podatke.

Pronect lokacija, hardver i mreža

Pronect lokacija, hardver i mreža

Naši serveri se nalaze u TIER-3 datacentru u Nizozemskoj. TIER-3 je najbolja klasifikacija datacentra u Nizozemskoj.

Vaši podaci su 100% sigurni i na fizičkoj razini. Datacentar je ISO 27001:2005 certificiran što znači da je osiguran prema najboljim svjetskim standardima. Datacentar je osiguran s više od 40 kamera i samo odobrene osobe mogu pristupiti s autorizacijskim karticama i otiscima prsta. Naš datacentar također ima zeleni certifikat što pokazuje da brinu o prirodi i okolišu.

Posjedujemo kvalitetne HP servere, Intel E3-1270 @ 3.4GHz, 32GB DDR3 RAM, 4x SAS 15k RPM diska u hardverskom RAID10 polju s backup baterijom(BBU). RAID10 znači da su Vaši podaci sigurni i vaše stranice nisu nedostupne ako dođe do kvara na jednom od diskova.

Podrška

Podrška

Pronect ima od 0-24 uvijek dostupni sigurnosni tim s više od 5 godina iskustva koji konstantno prati našu infrastrukturu, istražuje nove vrste napada te svakodnevno poboljšava našu platformu protiv novih napada tek nakon što su otkriveni.

Velike kompanije ulažu stotine milijuna dolara na svoje sigurnosne sustave kako bi zaštitili svoje podatke. Uz pronect siguran hosting i vi možete imati jednako kvalitetan sigurnosni sustav koji štiti vaše podatke i to za samo djelić te cijene.



Odaberite vašu uslugu sigurnosg hostinga
 • web hosting

  Osnovni paket - 4GB (FLAT)

  Napredni paket - 10GB (FLAT)

  Zahtjevni paket - 20GB (FLAT)

 • reseller paketi

  Osnovni paket - 30GB

  Napredni paket - 50GB

  Zahtjevni paket - 70GB

 • VPS serveri

  Osnovni paket - 40GB

  Napredni paket - 80GB

  Zahtjevni paket - 150GB