O Nama | Pronect sigurne web tehnologije
Prijeđite na
Pronect siguran hosting
Prebacivanje hostinga je vrlo jednostavno i brzo. Vi ne morate o ničemu brinuti jer mi kompletno prebacivanje radimo za vas. Prijenos ne može biti brži i jednostavniji.
O nama

Pronect siguran hosting omogućava tvrtkama vrhunsku uslugu hostinga s naglaskom na sigurnost i zaštitu od opasnih prijetnji na Internetu te brzu i ljubaznu tehničku podršku koja je od 0-24 na usluzi svojim klijentima.


Kako je nastao Pronect?

Sigurnost tvrtki na Internetu je velik problem i tvrtke se susreće s velikim rizikom da njihovi podaci na Internetu budu ukradeni i zloupotrebljeni. Svjedoci smo sve češćih i sve opasnijih hakerskih napada i raznih prijetnji na Internetu.

Prema istraživanjima o sigurnosti informacija na Internetu 86% svih web stranica ima barem jednu ozbiljnu ranjivost koja može uzrokovati pristup podacima i korisničkim računima najvišeg stupanja privatnosti. Web stranice su prva meta napada gdje mogu nastati neviđene poslovne i financijske štete - gubitak podataka, Malware infekcija, gubitak povjerenja od strane kupaca i poslovnih partnera, neispunjenje regulatornih zahtjeva. Istina je da si niti jedna ozbiljna kompanija ne može dozvoliti tako velike probleme zbog nedovoljno zaštićenih web stranica.

Upravo ovdje dolazi Pronect kako bi ponudio vrijednu uslugu tržištu i spriječio zlonamjerne korisnike u krađi i manipulaciji vrijednih podataka koje svaka tvrtka ima na Internetu.

Možete uložiti mnogo vremena i novca u razvoj sigurnih web aplikacija, no ako se one nalaze na nedovoljno dobro zaštićenim serverima (ili na serveru zajedno s ostalim web aplikacijama koje su ranjive) sigurnost vaših podataka je i dalje ugrožena.


Zato je važno imati siguran hosting koji će zaštiti vašu web stranicu i na razini hostinga?

U našem radu pridajemo veliki prioritet na sljedeće tri vrijednosti:

Sigurnost vaših podataka na Internetu - našom jedinstvenom metodologijom sigurnosti želimo osigurati vaše stranice od danas velikih prijetnji na Internetu koje mogu uzrokovati velike poslovne probleme za vašu tvrtku.

Brza i prijateljska podrška - zadovoljstvo naših klijenata je veliki prioritet u našem pristupu poslu. Trudimo se na najbrži mogući način odgovarati na sva pitanja naših klijenata i pružiti im brzu, ljubaznu i profesionalnu uslugu. Iskreno želimo pomoći našim klijentima što bolje i brže možemo.

Brzina učitavanja stranica - 40% korisnika će napustiti stranicu ako joj treba više od 3 sekunde da se učita. Korisnicima na Internetu je jako važan brz pristup informacijama. Brzina između ostalog ovisi o hostingu. Zbog važnosti brzine učitavanja stranice educiramo naše klijente kako da ubrzaju svoje web stranice te ih maksimalno ubrzavamo s naše strane hostinga.

Godinama kupujemo pojedinačne komponente i sami sastavljamo servere. S vremenom smo otkrili dobitnu hardversku arhitekturu koja nudi najbolje moguće performanse našim korisnicima. Osim vjerojatno najboljeg hardvera na tržištu, koristimo niz tehnologija koje smo sami razvili ili unaprijedili postojeće, kako bi osigurali vaše podatke od svih vrsta web napada, bilo na server ili direktno na vašu web aplikaciju.

Php/mysql skripte ranjive su na razne vrste napada kao SQL injection, RFI, LFI, XSS,RCE. Koristimo vlastitu tehnologiju za filtriranje određenih opasnih znakova/stringova u GET i POST metodama što nam omogućava da blokiramo napade.

Razvili smo vlastiti sigurnosni vatrozid koji sadrži pomno odabrana i testirana pravila koja blokiraju sve opasne vrste napada: SQL Injection, XSS, RFI, LFI, RCE, brute-force, blokiranje botova.

Razvili smo tehnologiju koja odvaja individualne korisnike i sprečava gubitak performansi u slučaju da pojedini korisnik koristi previše serverskih resursa.

Naša platforma je kompatibilna sa svim open-source gotovim rješenjima kao WordPress, Joomla, vBulletin, IPB, SMF. Cijelo vrijeme pratimo rad naše platforme, poboljšavamo ju te otklanjamo probleme prije nego ih naši korisnici uopće primijete.

Naš cilj je pružiti našim klijentima siguran hosting te jako brzu i ljubaznu tehničku podršku.


<